Nazaj na Izdelava spletnih strani
studioStyle - Izdelava spletnih straniIzdelava spletnih strani s CSS 2 spletnim standardomIzdelava spletnih strani s CMS urejevalnikom vsebineOptimizacija spletnih strani za višje uvrstitve v iskalnikih
Izdelava spletnih strani z vmesnikom za urejanje vsebine (CMS)

Prednosti izdelave spletne strani s CMS vmesnikom za urejanje vsebineHiter in enostaven vnos vsebin na vašo spletno stran

Hitro in enostavno vnašanje vsebine

Administrativni vmesnik za dodajanje vsebine in slik na spletne strani je zelo enostaven za uporabo in hitro priučljiv tudi računalniško in internetno povsem neizkušenim uporabnikom.

Večja ažurnost vaše spletne strani

Večja ažurnost spletnih strani

S CMS vmesnikom lahko svojo spletno stran redno posodabljate ter sprotno ažurirate pomembne podatke (spreminjate cene in posebne ponudbe, dodajate nove artikle ter odstranjujete tiste, ki jih ni na zalogi, ipd.).
Prihranek denarja pri vzdrževanju

Prihranek denarja pri ažuriranju spletnega mesta

Srce vsakega spletnega mesta, je njegova vsebina. S CMS vmesnikom lahko poskrbite za to, da boste vsebino na vaši spletni strani vedno dodajali, popravljali in odstranjevali sami, za to pa vam ne bo potrebno hoditi v nove stroške. Spletne strani z rednim posodabljanjem vsebine hitro dosežejo in presežejo stroške same izdelave.

  © 2010 -grafično oblikovanje - studioStyle

Izdelava spletnih strani z vmesnikom za enostavno urejanje vsebine


CMS (Content Management Systeme - sistem za urejanje vsebine) je administrativni vmesnik, ki lastnikom spletnih strani omogoča hitro in enostavno dodajanje, odstranjevanje ter urejanje besedila in slik na njihovi spletni strani. CMS vmesnik ima veliko prednosti, poglejmo pa samo nekaj najpomebnejših.

Boljša ažurnost spletnih strani

Čeprav je na vseh kvalitetnih spletnih straneh prisotnih mnogo zelo pomembnih dejavnikov, je vseeno vsebina tista, ki omogoča, da je spletna stran "živa" (da ima stalen pritok obiskovalcev, da se le-ti na spletni strani zadržijo in kasneje na spletno stran tudi vračajo). Kriterijev, po katerih ocenjujemo kvaliteto vsebine je veliko, najpomebnejši pa so; ažurnost (koliko je vsebina "na tekočem" s časom), relevantnost (povezanost vsebine s spletno stranjo in strokovnostjo avtorjev) in količina (predvsem spet, koliko kvalitetne vsebine najdemo na spletni strani).

CMS vmesnik lastnikom spletnih strani omogoča, da za spletno stran skrbijo sproti, ter pripomorejo tako k boljši ažurnosti, kot sprotnemu večanju količine vsebine, ki ima zelo velik vpliv tudi na iskalnike (predvsem Google daje zelo veliko vrednost na kvaliteto in količino besedila).

Hitro in enostavno vnašanje vsebine

Ena pomembnih lastnosti CMS vmesnika je ta, da je vnašanje besedila in slik na spletne strani zares hitro in enostavno. CMS vmesnik je izdelan tako, da je zelo hitro priučljiv tudi za ljudi, ki z računalniki ali internetom nimajo še nobenih izkušenj.

Vmesnik izgleda tako kot izgleda sama spletna stran, ki jo želimo urejati. S klikom na željeno mesto na spletni strani aktiviramo to področje in začnemo z vnašanjem vsebine.

Urejanje spletnih strani brez dodatnih stroškov

Ena poglavitnih preprek, s katerimi so se do sedaj lastniki spletnih strani soočali je bila ta, da so pri razvoju svoje spletne strani (kar je ena poglavitnih lastnosti vsake spletne strani) naleteli na dodatne stroške. Stroški vzdrževanja spletne strani so zelo hitro dosegli in tudi presegli stroške same izdelave, kar je neizogibno pripeljalo do odločitve; ali stran redno razvijati in posodabljati ali stran pustiti v obstoječem stanju.

CMS vmesnik omogoča lastnikom spletnih strani, da svoje strani razvijajo v neomejenih razsežnostih brez dodatnih stroškov.